luni, 25 ianuarie 2010

Covor crosetat

Cu toate ca sunt iar in sesiune, am reusit sa imi iau putin timp liber de la invatat si m-am destins cu ajutorul unei crosete. O croseta de 10mm mai exact si aproximativ 200m de fir. De fapt sunt 800 de metri, pentru ca am folosit 4 culori de fir.
Pornind de la o floare mica, am ajus sa crosetez un covoras simpatic, care poate sa inveseleasca si ce mai sumbra incapere :p
M-am gandit sa va impartasesc si voua, dragi cititori, rezultatul.



Cu putin ajutor de pe youtube, incercati sa crosetati o floare, pe care sa o mariti incet, pana ajungeti la dimensiunea care o doriti pentru covoras.
Puteti sa il faceti in forma de patrat, un fel de "granny square", incercati si "puff stitch" - o metoda de crosetat care da aspectul de puf, de volum mai bine zis.
Inarmati-va cu putina rabdare, mai ales daca suneti incepatori, pentru ca s-ar putea sa obositi relativ repede si ar fi indicat sa luati pauze dese, ca sa nu solicitati prea mult ochii.
Eu am folosit patru fire pentru ca am avut la dispozitie o croseta mare, care m-a ajutat sa termin mai repede covorasul. Folositi si mai multe fire daca vreti sa fie mai gros, diferite nuante si culori ca sa fie mai vesel sau sa se incadreze in decorul camerei.
Merita sa incercati, macar din curiozitate :P

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu