miercuri, 10 iunie 2009

Stickere personalizate



Acest post este pentru persoanele carora le plac stickerele acelea din vinil..le stiti voi, care le vedem pe la ikea sau bam boo, la niste preturi incredibile.




Aseara am primit un cadou de la vecina mea...un bisturiu! Glumeam..este un "stilou-cutter", seamana cu un bisturiu, dar nu stiu numele exact :D. Este mai bun decat un cutter, pentru ca se foloseste mai usor, taie mai precis si mai bine.




Si ce sa fac eu cu acest cutter (asa o sa il numesc)? Pai...sa decupez! Am scos repede niste foi adezive, diferite culori, cu care habar nu aveam acum o luna cand le-am cumparat la ce o sa imi foloseasca si am inceput sa-mi fac stickere. De ce sa dau o gramada de bani pentru un sticker de 20 cm, cand pot sa-mi fac eu unul, culoarea care o vreau si dimensiunile care le vreau.




Tiparul l-am facut pe o foaie de hartie normala, l-am capsat pe foaia autoadeziva ca sa ramana pe loc, si am inceput sa decupez. Stickerele le-am lipit pe o bucata de geam pentru ca peretii mei sunt deja prea incarcati. Mai am de lucru la spirale pentru ca nu imi ies prea rotunde, dar fiti indulgenti, doar ce am inceput sa tai cu el :">




Foile mele autoadezive sunt de format A4, dar voi daca nu gasiti asa ceva, puteti sa luati autocolant. Se gaseste in mai multe nuante, si in relief si cam oricum doriti.
Scrieti-va numele pe usa, lipiti o ceasca de cafea pe peretele de langa masa, un fluture langa ghiveciul de flori..hai, fiti creativi!




2 comentarii:

Anonim spunea...

Salut.
Din ce oras esti?Daca esti din Bucuresti imi poti spune te rog de unde ai cumparat tu foile autoadezive? Vreau si eu sa aventurez pe ele! :D
Mersi frumos!

Admin spunea...

Buna,
Foliile autoadezive sunt la fel ca si autocolantul. Eu le am cumparat din Cora parca, la papetarie. Daca nu se mai gasesc acolo, poti lua linistita autocolant, este la fel de bun. Cutter-ul poti sa il gasesti pe Lipscani, la Hanul cu Tei *primul magazin pe stanga, cum intri de pe Lipscani, si nu costa mai mult de 20lei.
Daca nu te descurci zi-mi te rog cu ce te mai pot ajuta.
Bafta!

Trimiteți un comentariu