duminică, 1 noiembrie 2009

Bucatarie noua din bucatarie veche

Autocolant.

Este lucrul care ma ajuta mereu sa imi schimb locuinta. "Renovatul" baii, bucatariei si a altor obiecte precum masuta de cafea, biroul sau al dulapului, se face nemaipomenit de bine cu autocolant.

Pentru persoanele care isi schimba mereu ceva in locuinta, sau se plictisesc repede de un aranjament (asa, ca mine :P ) s-a inventat autocolantul. Bine, nu special pentru asta s-a inventat dar putem profita si asa de el.

Vine intr-o gama laaaarga de modele si texturi si poate imita foarte bine cam toate materialele - asta doar vizual. Daca v-ati decis sa schimbati culoarea camerei, dar va temeti ca lucrurile din ea vor trebui si ele schimbate, nimic mai simplu: folositi autocolant! Imbracati tot ce se poate in orice va trece prin minte.

Exemplul meu:

Am luat un autocolant alb, dar nu prea..imita lemnul oarecum :) L-am luat pentru ca am zis sa iau, poate imi trebuie..nu mi-a trebuit mult si bine pana in seara asta, cand m-am hotarat sa schimb mobila din bucatarie. Aia verde-albastruie si urata rau! Ca tot ma plictisesc eu cand stau in casa, am pus mana si m-am apucat de taiat autocolant. Am luat dimensiunea usilor de la dulap, am taiat pe dimensiune, am scos manerele si aici m-am oprit sa fac o poza sa va arat un "before and after".

Asa arata acum cateva ore:


Inca ma mai mir cum de a rezistat atata timp acolo. Am omis sa va spun ce e drept ca dulapul de sus il pictasem cu flori, sa mai distraga atentia de la culoarea aceea formidabila..dar totusi :)

Asa arata acum, alb si frumos, dulapul de jos, cu cateva stickere pe el, luate de la praktiker acum 3 luni, si pastrate bine in folie.Urmatorul este dulapul de sus, care prezenta acelasi non-interes, cu tot efortul meu de a il camufla.
Acum sunt mandra :D Arata bine si imi place, asta pana cand o sa gasesc probabil un alt autocolant si o sa fie o alta poveste.
Sunt in cautare de autocolant pentru baie, pentru gresie de data asta..pana atunci macar o sa gatesc mai linistita :)

1 comentarii:

Yavanna spunea...

De unde ati cumparat autocolantul?Am si eu nevoie de niste sfaturi,dvs v-a iesit super.Sunt o persoana care debordeaza de creativitate, si vreau sa imi pun amprenta pente tot in casa mea.Stiti de unde as putea cumpara autocolante personalizate?Din acelea din vinil,unde vii cu poza pe USB stick, pe un CD, sau direct de pe internet si ti se face autocolantul dupa pofta inimii?Multumesc, scrieti-mi la yavanna.vanyari@gmail.com

Trimiteți un comentariu