luni, 31 august 2009

Din sfoara de canepa


Ce poti sa faci cu un ghem de canepa cand nu iti mai trebuie? Sa decorezi! De la sticle, trecand pe la pahare, ajungand la o agenda si sfarsind cu un suport de dvd :).


Sticla se decoreaza usor, cu putin lipici intins pe ea si multe infasurari cu sfoara. O puteti infasura pe jumatate, trei sferturi sau un sfert. O puteti umple cu nisip, niste scoici aplicate si ati reusit sa faceti un decor de vara! O alta metoda ar fi ca sa luati un bol cu un diametru mai maricel, il infasurati putin cu sfoara, puneti niste apa in el, nisip colorat (merge si nisipul natur :P ) si niste scoici sau flori uscate - asta mi-a trecut acum prin minte. E un lucru usor de facut si ofera un abmient dragut!


Aveti grija cand decorati paharele...daca vreti sa le si folositi, nu faceti cum am facut eu, adica nu infasurati paharul pana la capat - aveti grija sa lasati loc sa puteti bea din el :PAgenda este urmatorul lucru pe care m-am apucat sa il transform. Nu e cea mai stralucita idee de a decora o agenda, recunosc, dar sper sa va ajute pe voi daca vreti sa incercati. Puteti sa puneti mai multe straturi suprapuse, acoperiti coperta cu un strat de canepa, apoi suprapuneti figuri geometrice, floricele, spirale, orice va trece prin minte.


Ultimul lucru care am apucat sa il mai fac pana sa mi se termine lipiciul si bateria de la camera foto, a fost o rama facuta din cutia dvd-ului. Prin cutia dvd-ului eu inteleg chestia din plastic in care vine dvd-ul, asta ca sa lamurim :P
Am scos "coperta" cu numele dvd-ului, apoi am deschis-o si am asezat-o pe covor (cum sta acoperisul pe casa..sunt numai buna de explicatii ) si am lipit fasii de sfoara. Acolo in coltul din stanga puteti sa improvizati, lipind o figurina, sau sa colorati fundalul (adica cutia de dvd) in contrast - sau puteti mai simplu sa taiati o foaie colorata la acea dimensiune si scapati de colorat :)

Sunt cam obosita zilele astea, ma scuzati ca nu mai postez asa des (nu ca am postat vreodata des:P ) si daca, cautati cum se face o decoratiune anume, nu ezitati sa lasati un mesaj, sa vedem poate va ajut eu sau cineva care citeste si este mai bine informat!
Noapte buna va doresc si vise placute !


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu