vineri, 18 septembrie 2009

O bere nu vine niciodata singura...



Pentru o perioada am lasat sticlele de vin si m-am reprofilat pe cele de bere :D De cand au inceput meciurile de fotbal numai asta gasesc prin frigider; si ce modaliate mai buna de a savura delicatele forme ale unei sticle de bere decat cu gazeta sporturilor pe ea? Nici ca se putea o combinatie mai potrivita - zic si eu - ?
..sau poate preferati o sticla in culori neon? Galben si verde sa zicem? Nici o problema, avem! Si ce nu avem, se poate face :D

Adaugam 2 floricele de ornament facute din hartie si am completat decorul!
Se potrivesc?


duminică, 13 septembrie 2009

Ziua Reciclarii

Whiskas, Printul Stirbei si crema de corp


Pentru ca pisica mea este fandosita si nu mananca decat Whiskas la conserva am adunat o gramada de conserve la cosul de gunoi. Azi a terminat-o pe ultima, dar nu a avut aceeasi soarta, ci s-a transformat intr-o vaza...sau suport de pixuri, sau de periute, sau de ce vreti voi! Cu putina culoare si cateva floricele aplicate, am decorat-o si asteapta acum apa si florile.




Printul Stirbei este un vin..si un vin bun :D Sticla am pictat-o in rosu si am aplicat iar niste chestii din plastic pe ea. Se poate folosi pe post de vaza (normal..) sau pe post de sticla de vin :P sau doar decorativ..




Cutiuta care avea in ea o crema de corp, si-a schimbat azi utilitatea intr-o cutie de bijuterii, agrafe si tot felul de maruntisuri pe care nu am unde sa le pun. La fel, vopsita in negru, si aplicat chestii din plastic pe ea.


Am mai facut zilele trecute dintr-un cd, un betisor si un ghem de nu-stiu-ce o "prinsatoare" de perdea...cu care am prins un prosop ca sa va faceti idee de cam ce ar vrea sa fie.
Lipici pe cd, infasurati ata, si cam gata! Daca nu aveti un cd, am mai facut una dintr-un carton taiat in forma de cerc. Puteti sa taiati ce forme vreti voi, orice dimensiune si orice ata, puteti sa lipiti direct un material sau o poza de revista.
Spor!